Direct boeken

Vrijgezellenfeest Nijmegen

Binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren met leuke activiteiten in Nijmegen? We got you!

Bij Hop&Go zijn wij dé specialisten in het samenstellen van een vrijgezellenfeest zoals jullie dit voor je zien binnen onze ruime hoeveelheid aan mogelijkheden. Een vrijgezellenfeest om niet snel te vergeten dus!

Wij bieden veel keuze aan activiteiten die perfect passen bij de sfeer van een vrijgezellenfeest. We hebben te gekke arrangementen met activiteiten voor ieder wat wils.

Wij houden van combineren:

Met onze Sup en Surf strandlocatie in Lent voor alle watersport activiteiten zoals onder andere suppen, windsurfen, beach activiteiten en groepspellen. Daarnaast natuurlijk onze prachtige stadslocatie voor het huren van e-Choppers en e-Fatbikes. Actie met een rit op de e-voertuigen, gevolgd door een padel clinic of een uurtje suppen bij Sup&Surf. Of kies voor een bourgondisch uitje met een e-chopper gevolgd door een heerlijke bierproeverij bij café Samson. Dit zijn enkel een aantal voorbeelden van onze mogelijkheden.

Met maarliefst 50 sups, 40+ voertuigen en heel veel andere gave dingen kunnen we combineren wat we willen. Graag spreken wij je telefonisch om samen te komen tot de perfecte invulling naar jullie wens!

Wij denken graag mee, niets is te gek…

Belangrijk:

Voor een e-chopper heb je een rijbewijs nodig. Maar… je kunt bij ons ook gebruik maken van de  e-Fatbike! Onze e-Fatbikes zijn gaaf om mee te rijden door het stoere uiterlijk van de bike. Het grote voordeel is dat je voor deze e-Fatbike geen rijbewijs nodig hebt om er mee te kunnen rijden. Deze e-Fatbike gaat even snel als de e-Chopper. Dus niks houdt je meer tegen om tijdens je vrijgezellenfeest gebruik te maken van de e-Fatbike.

Wat wij tijdens het vrijgezellenfeest voor jullie kunnen organiseren:

  • Versierde e-Chopper of e-Fatbike
  • Versierde vrijgezel
  • Combineren met andere activiteiten
  • Mogelijkheid tot het organiseren van een hele dag

Wij denken graag met jou mee!
Vertel ons wat je in gedachte hebt en wij gaan voor je aan de slag.
Neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte.

E-chopper Nijmegen - Hop & Go Nijmegen - Groepen - Spiegelwaal - elektrische scooter