Direct boeken

Elektrische scooter huren in Nijmegen

Op zoek naar een leuk uitje in Nijmegen? We got you!

Of het nu gaat om een groepsuitje of een gezellig dagje Nijmegen met z’n tweeën, bij Hop&Go kan het allemaal!

Bij Hop&Go bieden we verschillende activiteiten voor een perfect uitje dat goed bij jou past. Maak gebruik van ons aanbod in e-choppers, of combineer een rit op onze e-choppers met een sportief uitje. Combinaties zijn onder anderen mogelijk met een padelclinic of een uurtje suppen bij Sup en Surf.

Liever een bourgondisch uitje? Dat kan zeker! Eindig jullie e-chopper tour met een heerlijke bierproeverij bij cafe Samson.

Op de e-chopper ontdek je alle leuke hotspots van Nijmegen. Kies voor een van onze zelf samengestelde routes. Of je nu gaat voor de Ooijpolder tour, midden in de mooie natuur, of de City tour dwars door de oudste stad van Nederland.

Onze routes brengen je naar de mooiste plekjes van Nijmegen!

De verhuur van een e-Chopper of e-Fatbike kun je perfect combineren met een andere activiteit. We hebben met onze combi deals de leukste arrangementen al uitgewerkt zodat je heel makkelijk jouw dagje uit kan boeken. We werken hierbij samen met andere ondernemers en locals. De watersport kant van HOP & GO Nijmegen valt onder de naam SUP & SURF Nijmegen. Dus nog niet helemaal zeker wat te doen in Nijmegen? Bekijk dan vooral ook hier de mogelijkheden:

 

TO DO Nijmegen – SUP & SURF Nijmegen

Genoeg te doen in Nijmegen dus! Vraag naar de mogelijkheden, we helpen je graag verder. 

Boeken SUP & SURFBoeken HOP & GO
E-chopper Nijmegen - Hop & Go Nijmegen - Groepen - Spiegelwaal - elektrische scooter