Direct boeken

E-chopper en E-fatbike

De trend van het moment!

Wat krijg je als je elektrische scooters een heel stoer uiterlijk geeft? Inderdaad een e-Chopper! Met deze stoere choppers val je direct op in het verkeer. Geen rijbewijs? Check dan onze e-Fatbikes.  Ze gaan even snel en zien er net zo tof uit. HOP & GO Nijmegen heeft de mooiste routes in een handige app gezet zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van de mooie omgeving.

Direct boekenMeer info

E-chopper & E-fatbike

Onze uitjes op wielen!

Je kunt kiezen uit een van onze onderstaande activiteiten. Voor meer info of een passend voorstel neem gerust contact op.

E-chopper rijden

Hoe gaaf is het om geruisloos te cruisen langs de mooiste plekjes van Nijmegen. We hebben de voordelen even onder elkaar gezet.

Voordelen e-chopper rijden bij Hop & Go:

 • Startlocatie midden in de stad
 • Makkelijk online te reserveren
 • Warm ontvangst in ons stadspand
 • Top materialen
 • Gratis de mooiste routes via een app
 • Mogelijkheid tot het combineren van de gaafste combi deals

Prijs:

 • €29,50 – 2 uur rijden
 • €37,50 – 3 uur rijden
 • €54,95 – Hele dag

We hebben 20 E-choppers in de verhuur. Grotere groep? Bekijk dan onze groepsarrangementen of onze combi-deals!

Meer infoBoek nu
E-chopper huren Nijmegen - Hop & Go Nijmegen - E-chopper rijden

E-fatbike rijden

Hoe gaaf is het om Nijmegen te ontdekken op een elektrische Fatbike! Het grote voordeel van een e-Fatbike ten opzichte van een e-Chopper is dat je geen rijbewijs nodig hebt. Terwijl je wel even snel gaat als een e-Chopper.

Voordelen E-fatbike rijden bij Hop & Go:

 • Gaan even snel als een e-chopper
 • Geen rijbewijs nodig
 • Startlocatie midden in de stad
 • Makkelijk online te reserveren
 • Gratis de mooiste routes via een app
 • Mogelijkheid tot het combineren van de gaafste combi deals

Prijs:

 • €29,50 – 2 uur rijden
 • €37,50 – 3 uur rijden
 • €54,95 – Hele dag

We hebben 20 E-choppers & 2 e-fatbikes in de verhuur. Grotere groep? Bekijk dan onze groepsarrangementen of onze combi-deals!

Meer infoBoek nu
Hop & Go Nijmegen | E-chopper verhuur centrum| E-fatbike

Reviews

Wat vonden onze gasten ervan die jou voorgingen?

Pien Knipping

Boven verwachting leuke dag gehad mede door jullie E-choppers, erg leuk, genoten van de omgeving. Super gastvrije service tijdens ontvangst.

Anita Hendriks

De activiteit van ons familie-uitje bestond dit jaar met de E-chopper op pad! Een mooie route door de Ooij polder. Compliment aan Hop & Go Nijmegen voor de goede uitleg, flexibiliteit qua tijd en onderlinge communicatie. Jullie zien ons zeker nog eens terug! We hebben GENOTEN! 🙂

Rene van de Esschert

Hele gave ervaring! E-choppers rijden fantastisch! Nauwelijks geluid, maar toch een lekkere snelheid! 25-30km/u. Mooie route gereden door de Ooijpolder en de heuvels rondom Nijmegen. Ontvangst was erg gezellig en de uitleg prima! Zeker de moeite waard. Aanrader dus! Wij komen terug!

Inge Banken

Heeerlijke dag gehad met de e-choppers van Hop & Go. Heel fijn ontvangst met leuke tips voor tijdens de route! Wij hadden de combi-tour gedaan, een echte aanrader waarin alle mooie onderdelen van Nijmegen en omgeving aan bod komen: stad, natuur en water. En genoeg terras en zwem/supmogelijken onderweg!

Mila Murphey

Super leuk! Je wordt erg leuk ontvangen, duidelijk uitleg en rijden maar 🙂 E-choppers zijn fijn om te rijden en natuurlijk geluidloos. Mooie routes om te rijden, picknick was erg lekker en ruim voldoende. Een echte aanrader!

Roy Jacobs

Leuk om te chopperen met onze groep. Zelfs onze kinderen hebben op de fatbikes meegereden. Een mooie ervaring door een mooie omgeving. De ontvangst is hartelijk. Eerlijk personeel, had teveel betaald en kreeg naar afloop netjes teveel betaalde terug. Een aanrader!

Luuk Lepoutre

Was ontzettend leuk! Service was ontzettend goed. Aanpassingen qua tijd was geen probleem. Leuke route gereden en ons ontzettend vermaakt.

Alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Boek nu
Vanaf welke leeftijd mag je een e-Chopper of e-Fatbike rijden?

– Voor onze e-Choppers geldt een minimale leeftijd van 16. Wel moet je altijd in het bezit zijn van een (brommer)rijbewijs.
– Voor onze e-Fatbikes geldt een minimale leeftijd van 12 jaar. Hiervoor heb je geen rijbewijs nodig maar de fietsen zijn aan de grote kant.

Hoe bereid ik me goed voor?

– Iedereen dient een geldig (brommer)rijbewijs mee te nemen . (Dit geldt niet voor onze Fatbikes)
– Zorg dat je goed gekleed bent gelang het weer
– Dowload alvast de app Komoot. Via deze app kun je ter plekke een van onze toffe routes downloaden!

Kan er iemand achterop bij een e-chopper?

We hebben 2 e-scooters voor kinderen die achterop willen. Deze gaan even hard als een chopper en beschikken over een rugsteuntje en voetsteuntjes. Wil je hier gebruik van maken bel of mail nadat je de boeking hebt gedaan. Deze e-scooters zijn namelijk niet online te reserveren. Onze E-choppers zijn gemaakt voor 1 persoon. Wil je toch iemand achterop nemen dan is dit volledig op eigen risico en mag de bijrijder niet jonger zijn dan 10 jaar.

Hoe kan ik het beste HOP & GO Nijmegen bereiken?

Kom je met de trein? 
Vanaf de trein is het 10 minuten lopen naar de van Broeckhuysenstraat 28. Een leuke routes door de stad.

Kom je met de auto? 
Dan kun je het beste parkeren in parkeergarage Mariënburg P5. Adres: Arsenaalgas 8, 6511 PE Nijmegen of parkeerplaats de Wedren Adres: Bijleveldsingel 147, 6524 NL Nijmegen Vanuit daar is het <5 minuten lopen naar ons pand aan de van Broeckhuysenstraat 28.

Heb je een helm nodig:

Vanaf 1 januari 2023 zijn helmen verplicht. Wij regelen hele gave old skool helmen. De helmen zijn inclusief bij de verhuurprijs.

Hoeveel E-Choppers en Fatbikes hebben jullie?

In totaal kun je bij ons 19 e-choppers huren, 2 e-fatbikes & 2 e-scooters (met rugsteuntje voor passagiers). Bij grotere groepen combineren we het met een van onze andere gave activiteiten. Grotere groep: neem eens een kijkje op onze strandlocatie of groepsactiviteiten. 

Wat kost het om een e-chopper te huren?

Voor 2 uur betaal je €29,95 / voor 3 uur betaal je €37,95 / voor een hele dag €54,95. Meer info: klik hier. Wil je weten welke routes er beschikbaar zijn per tijdblok? Check hier 2 uur, 3 uur of een hele dag.

Hoeveel kost een E-chopper om te kopen?

De e-chopper is bij Hop & Go te verkrijgen vanaf €2.250,00. De E-chopper is volledig elektrisch hierdoor bespaar je dus op brandstof.

Is E-chopper rijden moeilijk?

E-chopper rijden is niet moeilijk. Door de grote banden en stabiliteit kan iedereen na een korte uitleg zelfstandig op pad. Bij Hop & Go Nijmegen krijg je voordat je op pad gaat altijd een goed uitgebreide uitleg. Ook kan er even worden proefgereden als je dit prettig vind. Hierna kan het genieten beginnen.

Hoe hard gaat een E-chopper?

Een E-Chopper gaat rond de 25-28 km/uur. O.a. hierdoor valt hij volgens de wet onder de categorie bijzondere bromfietsen. Met de E-Chopper mag u dus op het fietspad en op de weg.