Direct boeken

Groepsuitje in Nijmegen

Jouw perfecte uitje in Nijmegen centrum bij Hop & Go

Op zoek naar een uniek en sportief uitje in of rondom Nijmegen? Dan ben je bij HOP & GO Nijmegen op het goede adres! Je kunt met elke soort groep terecht bij ons of het nou een kleine groep of grote groep is, alles kan bij HOP & GO Nijmegen. Wij gaan met plezier aan de slag om ervoor te zorgen dat iedereen een onvergetelijke dag heeft.

Hoe en wat:

Bij ons kan je E-choppers huren vanaf 2 personen. Dit is voor iedereen beschikbaar zolang je een rijbewijs in bezit hebt. Heb je geen rijbewijs? Geen probleem! Voor onze E-fatbikes heb je geen rijbewijs nodig. Deze gave elektrische bikes gaan net zo snel en hebben een heel stoer uiterlijk! Zo kan iedereen van de groep meedoen aan dit leuke uitje. Zowel de E-chopper als de E-fatbike is een echte eyecatcher in het verkeer.

Waar kun je touren:  

Als je gebruik maakt van de e-Chopper of e-Fatbike cruise je geruisloos door het midden van het mooie centrum of door de natuur rond om Nijmegen. Je rijdt samen door de Ooijpolder en door de heuvels van Berg en Dal. Bij aankomst krijg je een uitleg over hoe alles werkt en welke routes super handig op je smartphone te gebruiken zijn. Dit hebben wij namelijk al allemaal voor je uitgezocht.

Waar zijn dé hotspots van Nijmegen en waar moet je zeker langs scheuren? Dit zodat jouw uitje onvergetelijk wordt!

Voor wie:

Of je nu komt voor een studenten uitje, vrijgezellenfeest, teambuilding-dag, bedrijfsuitje, of een dagje uit in Nijmegen met zijn tweeën. Hop & Go heeft de perfecte mix tussen avontuur en relaxt genieten voor iedereen.

Combineren:

Het combineren van verschillende activiteiten is iets wat we graag doen! Zo kunnen we het uitje helemaal inrichten naar jouw wens. Een ander groot voordeel van combineren is dat we hele grote groepen aankunnen. Met maar liefst 50 sups, 40+ voertuigen en heel veel andere gave dingen kunnen we combineren wat je maar wil.  De watersport activiteiten vallen onder de naam SUP & SURF Nijmegen. Dit is het zusterbedrijf van Hop & Go Nijmegen. Alles kan dus onder één dak geregeld worden. Ben je niet zo’n waterrat, dan kan je gaan voor een sportief uitje door E-chopper rijden te combineren met een padel clinic. Ga je liever voor een bourgondisch uitje? Kies dan voor een combi met een van onze horeca gelegenheden.

Je kan jouw perfecte dagje uit nog afsluiten met een hapje en een drankje. Dit kan zijn in de vorm van een lekkere BBQ bij ons op de plas, een borrel of een picknick. Vraag voor meer info naar de mogelijkheden!

Alles nog eens op een rijtje:

Wij denken heel graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor jou té gekke bedrijfsuitje.

E-chopper Nijmegen - Hop & Go Nijmegen - Groepen - Spiegelwaal - elektrische scooter