Direct boeken

Routes

Ontdek alle hotspots van Nijmegen

Met een E-chopper en/of e-fatbike de omgeving ontdekken van Nijmegen is een echte beleving. We hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld zodat je je geen moment verveeld.

Dankzij handige houdertjes op het stuur van de e-chopper kun je gemakkelijk de route volgen via de app Komoot. Laat je verrassen!

Direct boekenBekijk de routes

Routes

Onze routes voor de e-Chopper en/of e-fatbike

Je kunt kiezen uit een van onze onderstaande routes. Uiteraard ben je ook vrij om je eigen route te kiezen. meer info neem gerust contact op.

Routes – 2 uur

We hebben twee super leuke routes voor je uitgezet! Tijdens onze Ooijpolder tour van twee uur leg je maar liefst 20 km door de prachtige natuur van Nijmegen af. Of kies je liever voor de city-tour dwars door de oudste stad van Nederland?

Onze routes zijn zo samengesteld dat je langs de mooiste bezienswaardigheden komt. Er is ook ingecalculeerd dat je op deze punten mooie foto’s kunt maken of ergens een kop koffie kunt drinken bij een van de leuke horecazaken op de route. Let op: wil je onderweg lekker lunchen of wat langer de tijd nemen bij bezienswaardigheden? Neem voor de rust dan een van onze 3-uur opties.

HOP & GO City-tour – 17,3 km
HOP & GO Ooijpolder tour – 21,3 km

Liever een tour met leuke opdrachten? Kijk eens naar onze RLLY tour!

Meer infoDirect boeken
E-chopper huren Nijmegen-Hop en Go Nijmegen

Routes – 3 uur

We hebben twee super gave routes uitgezet! Tijdens onze combi tour krijg je het beste van 2 werelden. Zo cross je door de mooie natuur en ontdek je de mooie stad Nijmegen. Of kies je liever voor onze prachtige south-east tour? Die voert je langs prachtige natuurgebieden zoals de Overasselt & Hatertse Vennen en het bekende Goffertpark.

Onze routes zijn zo samengesteld dat je langs de mooiste bezienswaardigheden komt. Langs de route zijn genoeg leuke horecazaken waar je terecht kan voor lekkers of neem koffie/thee to go.

HOP & GO Combi-tour – 32,3 km
HOP & GO South-East tour – 29,4 km

Deze routes zijn ideaal te combineren met een picknick of een leuke bierproeverij ter afsluiting.

Meer infoDirect Boeken
e-chopper Nijmegen vrienden uitje

Routes – hele dag

Voor onze dagtocht hebben we een fantastische route uitgezet. Deze route is een combinatie van het mooiste uit de 2 en 3 uur durende tochten. Met een lengte van maarliefst 40 km ben je de hele dag aan het genieten. Er is tussendoor ruim voldoende tijd om te picknicken, te lunchen en te genieten van alle hotspots die je onderweg tegenkomt.

Onze routes zijn zo samengesteld dat je langs de mooiste bezienswaardigheden komt. De route kan je gemakkelijk via een app downloaden. Het genieten kan beginnen.

HOP & GO Dag-Tour Р40 km

De mooie tour afsluiten met een lekker diner of bierproeverij? check onze combi deals!

Meer infoDirect Boeken
e-chopper huren Nijmegen centrum vrienden uitje verhuur