Direct boeken

Bedrijfsuitje in Nijmegen

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Nijmegen? Of het nu gaat om teambuilding activiteiten of een ontspannen dagje Nijmegen met collega’s, bij Hop & Go ben je aan het juiste adres!

Hop&Go biedt verschillende activiteiten die geschikt zijn voor een bedrijfs uitje.

Zo zijn onze combi deals perfect geschikt voor een teambuildingsdag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Denk bijvoorbeeld aan:

Met maar liefst  40+ e-voertuigen, een strand en stad locatie en heel veel andere gave dingen kunnen we combineren wat we willen.

Voor een e-chopper heb je een rijbewijs nodig. Maar gelukkig kun je  bij ons ook gebruik maken dan de  e-Fatbike! Ze zijn even stoer én gaan even snel als de e-chopper. En je hebt er geen rijbewijs voor nodig.

Ontdek de hotspots van Nijmegen met jouw bedrijfsuitje bij Hop & Go Nijmegen.

Alles is online boekbaar maar we staan je graag te telefonisch of via de mail te woord om voor jou de perfecte invulling te vinden.
Neem makkelijk via deze link contact met ons op.

Bekijk alle mogelijkheden
activiteiten uitje nijmegen hop&go sup&surf padellen suppen

Check ook:

Onze strandlocatie in Lent voor alle watersport activiteiten zoals onder andere suppen, windsurfen, Beach activiteiten en groepspellen geschikt voor een geslaagd bedrijfsuitje.

De water activiteiten vallen onder de naam SUP & SURF Nijmegen. Dit is het zusterbedrijf van Hop&Go Nijmegen. Alles kan dus onder één dak geregeld worden. Met een mooie grootte locatie kunnen we groepsuitjes & bedrijfsuitjes organiseren tot 250 prs.

Denk hierbij aan:

Ben je niet zo een waterrat? Dan bieden wij ook nog spellen aan op het strand. Denk hierbij aan beachvolleybal, spikeball, kubben of een fanatieke beachbatlle.

Veel is online boekbaar maar we staan je graag te telefonisch of via de mail te woord om voor jou de perfecte invulling te vinden.
Neem makkelijk via deze link contact met ons op.

Direct boeken Sup & Surf NijmegenDirect boek Hop & Go Nijmegen
Groepsuitjes - Sup & Surf Nijmegen