Jetzt buchen

Junggesellenabschied Nijmegen

Alles wat je moet weten over onze vrijgezellenfeesten:

Wil jij een te gek vrijgezellenfeest organiseren? Dan kan dat! Bij Hop & Go Nijmegen. Niks is te gek als het gaat om jouw vrijgezellenfeest. Deze dag draait natuurlijk om het in het zonnetje zetten van de vrijgezel terwijl je daarnaast ook nog een hele gave en avontuurlijke dag hebt. Met onze strandlocatie in Lent voor alle watersport activiteiten zoals onder andere suppen, windsurfen, Beach activiteiten en groepspellen. En daarnaast natuurlijk onze prachtige stadslocatie voor het verhuren van e-Choppers en e-Fatbikes. We kunnen alles met elkaar combineren zodat wij tot jouw ideaalste vrijgezellenfeest komen! Ook kunnen wij er voor zorgen dat we de e-Chopper of e-Fatbike of natuurlijk de vrijgezel zelf voorzien van opvallende versiering. Zo wordt de vrijgezel al helemaal in het zonnetje gezet!

Waar kan je Touren:

Als je gebruik maakt van de e-Chopper ga je geruisloos cruisen door het midden van het mooie centrum of door de natuur rond om Nijmegen. Je rijdt samen door de Ooijpolder en door de heuvels van berg en dal. Bij aankomst krijg je een uitleg over hoe alles werkt en welke routes super handig op je smartphone te gebruiken zijn. Dit hebben wij namelijk al allemaal voor je uitgezocht. Waar zijn de mooie plekjes in Nijmegen en waar moet je zeker langs scheuren? Dit zodat jouw vrijgezellenfeest onvergetelijk wordt.

Belangrijk:

Voor een e-chopper heb je een rijbewijs nodig. Maar… je kunt bij ons ook gebruik maken dan de  e-Fatbike! Onze e-Fatbikes zijn gaaf om mee te rijden door het stoere uiterlijk van de bike. Het grote voordeel is dat je voor deze e-Fatbike geen rijbewijs nodig hebt om er mee te kunnen rijden. Deze e-Fatbike gaat even snel als de e-Chopper. Dus niks houdt je meer tegen om tijdens je vrijgezellenfeest gebruik te maken van de e-Fatbike.

Wij houden van combineren:

Het combineren van andere activiteiten is iets wat we graag doen! Zo kunnen we de het vrijgezellenfeest helemaal inrichten naar jou keuze. Een ander groot voordeel van combineren is dat we hele grote groepen kunnen wegdraaien. Met maarliefst 50 sups, 20 voertuigen en heel veel andere gave dingen kunnen we combineren wat we willen.  De water activiteiten vallen onder de naam SUP & SURF Nijmegen. Dit is het zusterbedrijf van Hop&Go Nijmegen. Alles kan dus onder een dak geregeld worden. Denk hierbij aan suppen over mooie plassen, windsurfen en wingfoilen. Ben je niet zo een waterrat bieden wij ook nog spellen aan op het strand. Denk hierbij aan beachvolleybal, spikeball, kubben of een fanatieke beachbatlle. Als laatste hebben wij ook nog quizzen en groepsspellen die wij tijdens het vrijgezellenfeest kunnen aanbieden. Genoeg keuze dus en reden genoeg om een offerte aan te vragen.

Wat wij tijdens het vrijgezellenfeest voor jullie kunnen organiseren:

  • Versierde e-Chopper of e-Fatbike
  • Versierde vrijgezel
  • Combineren met andere activiteiten
  • Mogelijkheid tot het organiseren van een hele dag

Wij denken graag met jou mee!
Vertel ons wat je in gedachte hebt en wij gaan voor je aan de slag.
Neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte.

Wij zorgen dat wij er alles aan doen om er een onvergetelijke dag van te kunnen maken!

Hop & Go Nijmegen (Sup & Surf)