Jetzt buchen

Gruppenausflüge Nijmegen

Groepsuitje in Nijmegen

Op zoek naar een unieke en sportieve activiteit in of rondom Nijmegen? Dan ben je bij HOP & GO Nijmegen op het goede adres! Je kunt met elke soort groep terecht bij ons of het nou een kleine groep, grote groep of een gezellig bedrijfsuitje is. Dat is allemaal geen probleem bij HOP & GO Nijmegen. Wij gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat iedereen een onvergetelijke dag heeft.

Voor wie:

Bij ons kan je E-choppers huren vanaf 2 personen. Dit is voor iedereen beschikbaar zolang je een rijbewijs in bezit hebt. Heb je nou geen rijbewijs? Geen probleem! Wij hebben nu ook e-fatbikes en daar heb je geen rijbewijs voor nodig. Deze gave elektrische bikes gaan net zo snel en hebben een heel stoer uiterlijk! Zo kan iedereen van de groep meedoen aan dit gave uitje. Zowel de e-Chopper als de e-Fatbike is een echt eyecatcher in het verkeer.

Combineren:

Het combineren van andere activiteiten is iets wat we graag doen! Zo kunnen we het bedrijfsuitje helemaal inrichten naar jou keuze. Een ander groot voordeel van combineren is dat we hele grote groepen aankunnen. Met maarliefst 50 sups, 20 voertuigen en heel veel andere gave dingen kunnen we combineren wat we willen.  De water activiteiten vallen onder de naam SUP & SURF Nijmegen. Dit is het zusterbedrijf van Hop&Go Nijmegen. Alles kan dus onder een dak geregeld worden. Denk hierbij aan suppen over mooie plassen, windsurfen en wingfoilen. Ben je niet zo een waterrat bieden wij ook nog spellen aan op het strand. Denk hierbij aan beachvolleybal, spikeball, kubben of een fanatieke beachbatlle.

Na je activiteit kun je je dag nog afsluiten met een hapje en drankje. Dit kan zijn in de vorm van een lekkere BBQ, Lunch, Borrel of picknick. Vraag voor meer info naar de mogelijkheden.

Alles nog eens op een rijtje:

Wij denken heel graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor jou té gekke bedrijfsuitje.