Boek nu

Alles wat je moet weten over e-Fatbikes

Heerlijk geluidloos cruisen door het prachtige Nijmegen. Huur snel en makkelijk een e-Fatbike voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt voor het huren van een e-Fatbike.

Wat is een e-Fatbike:
Een e-Fatbike is een elektrisch aangedreven stoere fiets. Hij gaat +/- 25 km/u waardoor deze net zo snel gaan als een e-Chopper. Door zijn stoer uiterlijk en en dikke banden val jij direct op in het verkeer. En het voordeel ten opzichte van een e-Chopper is dat je geen rijbewijs nodig hebt. Gegarandeerd een hele gave belevenis.

Hoe gaat het in zijn werk:
Je doet een boeking via de boek nu knop. Kies jou gewenste tijd en activiteit. Voeg eventueel nog een lekkere/leuke optie toe. Na jouw boeking via onze website krijg je een bevestigingsmail. Hierin staat alle informatie die jij nodig hebt om bij ons te komen cruisen. Bij aankomst op locatie wordt je ontvangen in ons pand waarna je een korte uitleg krijgt over de e-Fatbike. Nadat je de route op je telefoon hebt gedownload ben je klaar om te gaan en kan het genieten beginnen.

Voordelen van een e-Fatbike:
– Geruisloos
– Makkelijk te besturen
– Actieradius van 55 km
– Milieuvriendelijk
– Super Leuk!!

Locatie:
HOP  & GO Nijmegen ligt gelegen midden in het centrum van Nijmegen aan de van Broeckhuysenstraat 28 te Nijmegen.

Prijs: 

€ 29,50 – 2 uur rijden (starttijd 11.00, 14.30 & 19.00)
€ 37,50  – 3 uur rijden (starttijd 10.00 & 14.30 uur)
€ 54,95  – Hele dag (starttijd vanaf 10.00 uur)

We hebben 20 e-choppers en een aantal e-fatbikes in de verhuur. Grotere groep? Bekijk dan zeker onze groepsactiviteiten.

Boek nu
e-Fatbike Nijmegen - Lentse Plas - huren