Direct boeken

Alles wat je moet weten over e-Fatbikes

Heerlijk geluidloos cruisen door het prachtige Nijmegen. Huur snel en makkelijk een e-Fatbike voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt voor het huren van een e-Fatbike.

Wat is een e-Fatbike:
Een e-Fatbike is een elektrisch aangedreven stoere fiets. Hij gaat +/- 25 km/u waardoor deze net zo snel gaan als een e-Chopper. Door zijn stoere uiterlijk en dikke banden val jij direct op in het verkeer. En het voordeel ten opzichte van een e-Chopper is dat je geen rijbewijs nodig hebt. Gegarandeerd een hele gave belevenis.

Hoe gaat het in zijn werk:
Je doet een boeking via de boek nu knop. Kies jou gewenste tijd en activiteit. Voeg eventueel nog een lekkere/leuke optie toe. Na jouw boeking via onze website krijg je een bevestigingsmail. Hierin staat alle informatie die jij nodig hebt om bij ons te komen cruisen. Bij aankomst op locatie word je ontvangen in ons gezellige stadspand waarna je een korte uitleg krijgt over de e-Fatbike. Nadat je de route op je telefoon hebt gedownload ben je klaar om te gaan en kan het genieten beginnen.

Voordelen E-fatbike rijden bij Hop & Go:

  • Gaan even snel als een e-chopper
  • Geen rijbewijs nodig
  • Geruisloos
  • Actieradius van 55 km
  • Milieuvriendelijk
  • Startlocatie midden in de stad
  • Makkelijk online te reserveren
  • Gratis de mooiste routes via een app
  • Mogelijkheid tot het combineren van de gaafste combi deals

Locatie:
HOP  & GO Nijmegen ligt gelegen midden in het centrum van Nijmegen aan de van Broeckhuysenstraat 28 te Nijmegen.

Prijzen:

€ 32,50 – 2 uur rijden
€ 39,50  – 3 uur rijden
€ 54,95  – Hele dag

We hebben ruim 40 voertuigen in de verhuur. Grotere groep? Bekijk dan zeker onze groepsactiviteiten.

Boek nu
e-Fatbike Nijmegen - Lentse Plas - huren

Alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Boek nu
Vanaf welke leeftijd mag je een e-Chopper of e-Fatbike rijden?

– Voor onze e-Choppers geldt een minimale leeftijd van 16. Wel moet je altijd in het bezit zijn van een (brommer)rijbewijs.
– Voor onze e-Fatbikes geldt een minimale leeftijd van 12 jaar. Hiervoor heb je geen rijbewijs nodig maar de fietsen zijn aan de grote kant.

Hoe bereid ik me goed voor?

– Iedereen dient een geldig (brommer)rijbewijs mee te nemen . (Voor de fatbike dien je een geldig legitimatie bewijs mee te nemen.)
– Zorg dat je goed gekleed bent gelang het weer
– Dowload alvast de app Komoot. Via deze app kun je ter plekke een van onze toffe routes downloaden!

Kan er iemand achterop bij een e-chopper?

We hebben 2 e-scooters voor kinderen die achterop willen. Deze gaan even hard als een chopper en beschikken over een rugsteuntje en voetsteuntjes. Daarnaast hebben we 10 e-fatbikes waar kinderen achterop mogen. Wil je hier gebruik van maken bel of mail nadat je de boeking hebt gedaan. Deze e-scooters zijn namelijk niet online te reserveren. De e-fatbikes zijn wel online te reserveren. Onze E-choppers zijn gemaakt voor 1 persoon. Wil je toch iemand achterop nemen dan is dit volledig op eigen risico en mag de bijrijder niet jonger zijn dan 10 jaar.

Hoe kan ik het beste HOP & GO Nijmegen bereiken?

Kom je met de trein? 
Vanaf de trein is het 10 minuten lopen naar de van Broeckhuysenstraat 28. Een leuke routes door de stad.

Kom je met de auto? 
Dan kun je het beste parkeren in parkeergarage Mariënburg P5. Adres: Arsenaalgas 8, 6511 PE Nijmegen of parkeerplaats de Wedren Adres: Bijleveldsingel 147, 6524 NL Nijmegen Vanuit daar is het <5 minuten lopen naar ons pand aan de van Broeckhuysenstraat 28.

Heb je een helm nodig:

Vanaf 1 januari 2023 zijn helmen verplicht. Wij regelen hele gave old skool helmen. De helmen zijn inclusief bij de verhuurprijs.

Hoeveel E-Choppers en Fatbikes hebben jullie?

In totaal kun je bij ons 29 e-choppers huren, 10 e-fatbikes & 2 e-scooters (met rugsteuntje voor passagiers). Bij grotere groepen combineren we het met een van onze andere gave activiteiten. Grotere groep: neem eens een kijkje op onze strandlocatie of groepsactiviteiten. 

Wat kost het om een e-chopper te huren?

Voor 2 uur betaal je €32,50 / voor 3 uur betaal je €39,50 / voor een hele dag €54,95. Meer info: klik hier. Wil je weten welke routes er beschikbaar zijn per tijdblok? Check hier 2 uur, 3 uur of een hele dag.

Hoeveel kost een E-chopper om te kopen?

De e-chopper is bij Hop & Go te verkrijgen vanaf €2.250,00. De E-chopper is volledig elektrisch hierdoor bespaar je dus op brandstof.

Is E-chopper rijden moeilijk?

E-chopper rijden is niet moeilijk. Door de grote banden en stabiliteit kan iedereen na een korte uitleg zelfstandig op pad. Bij Hop & Go Nijmegen krijg je voordat je op pad gaat altijd een goed uitgebreide uitleg. Ook kan er even worden proefgereden als je dit prettig vind. Hierna kan het genieten beginnen.

Hoe hard gaat een E-chopper?

Een E-Chopper gaat rond de 25-28 km/uur. O.a. hierdoor valt hij volgens de wet onder de categorie bijzondere bromfietsen. Met de E-Chopper mag u dus op het fietspad en op de weg.