Book now

Staff day in Nijmegen

Personeel uitje Nijmegen.

Wil jij met jouw collega’s een te gekke dag beleven? Dan ben je bij HOP en GO Nijmegen op het juiste adres. HOP en GO Nijmegen biedt voor jou personeelsuitje superleuke arrangementen aan. Het maakt niet uit wat voor bedrijf jullie zijn, HOP en GO Nijmegen ontvangt jullie graag. De stadslocatie van HOP en GO Nijmegen bevindt zich in het hartje van Nijmegen. Daarnaast hebben wij de strand locatie van HOP & GO nijmegen met de naam SUP & SURF Nijmegen. Zo kunnen we altijd een gave dag voor jullie personeel organiseren. Wij hebben veel ervaring met groepen vanaf 10 personen t/m groepen van 200 personen. HOP en GO Nijmegen heeft verschillende activiteiten om als personeelsuitje te doen, zoals:

Voor een bedrijfsuitje kan je bijvoorbeeld een tour doen met de E-Choppers door Nijmegen langs alle bezienswaardigheden. Je kan er ook een lunch of diner aan toevoegen en samen met je collega’s lekker smikkelen. Zitten er personeelsleden bij die geen rijbewijs hebben? Geen probleem. We verhuren ook E-fatbikes. Dat zijn elektrische fietsen die net zo snel gaan en net zo stoer zijn als de E-Choppers. HOP en GO Nijmegen heeft de mooiste routes van Nijmegen in een app gezet, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten van de prachtige omgeving.

Zoek je meer naar strandactiviteiten zoals:

Kijk dan vooral eens op de website van Sup en Surf Nijmegen. Lijken er nou meerdere activiteiten superleuk voor jullie om als personeelsuitje te doen? Dan helpen wij jullie graag met het combineren van onze verschillende activiteiten. Denk hierbij aan, in de ochtend met de E-choppers de mooie omgeving ontdekken. Om uit te komen op het strand waar een lekkere lunch en sups op jullie liggen te wachten. Aan het einde van de dag komen jullie weer samen terug naar ons mooie pand in hartje Nijmegen.

Is dit het perfecte personeelsuitje voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een offerte aan!

Book SUP & SURFBook HOP & GO
E-chopper Nijmegen - Hop & Go Nijmegen - Groepen - Spiegelwaal - elektrische scooter