Book now

Activities for 2 people in Nijmegen

Er zijn tal van leuke activiteiten te doen voor twee personen in Nijmegen. Hier zijn enkele ideeën:

  1. E-chopper rijden: Huur een elektrische scooter bij Hop & Go Nijmegen en verken de omgeving van Nijmegen op een unieke manier. Geniet van de frisse lucht terwijl je door de stad en langs de rivier rijdt.
  2. Windsurfen: Leer windsurfen op de Lentse plas of Kraaijenbergse plas bij Sup & Surf Nijmegen. Een spannende activiteit waarbij je je evenwicht moet bewaren en de wind moet trotseren.
  3. Suppen: Stap op een SUP board en peddel over de rivier. Een ontspannende manier om Nijmegen vanaf het water te bekijken.
  4. Sup-tour: Maak een SUP-tour door de mooie omgeving van Nijmegen. Onderweg kom je langs de mooiste plekjes en geniet je van de rust en stilte.
  5. RLLY spel: Speel het RLLY spel in Nijmegen, een interactief GPS-spel waarbij je op zoek gaat naar checkpoints en opdrachten uitvoert.
  6. Wingfoilen: Leer wingfoilen bij Sup & Surf Nijmegen. Een nieuwe en spectaculaire watersport waarbij je met een wing en foil over het water vliegt.
  7. Picknick deluxe: Geniet van een heerlijke picknick in het park na een heerlijk tocht op de E-chopper.
  8. Sup-Yoga: Combineer suppen en yoga voor de ultieme ontspanning. Peddel naar een rustig plekje op de rivier en doe yoga op je SUP board.
  9. Beachgames bij de Lentse Plas: Speel beachvolleybal, beachsoccer, beachtennis en andere leuke beachgames bij de Lentse Plas. Een gezellige en sportieve activiteit voor twee personen. Makkelijk te boeken bij Sup & Surf Nijmegen.
  10. Dagje strand Lentse Plas: Breng een dag door op het strand van de Lentse Plas. Geniet van het zonnetje, neem een duik in het water en ontspan op het strand.

Geniet van het mooie  Nijmegen!

Contact Sup & Surf NijmegenContact Hop & Go Nijmegen
Windsurfen - Sup & Surf Nijmegen