Jetzt buchen

E-Roller mieten Nijmegen

Ben je op zoek naar een leuke manier om Nijmegen en haar omgeving te ontdekken? Huur dan een E-Chopper, een stoere elektrische scooter met brede banden en een comfortabele zit! Je krijgt een mooie route mee die je zelfstandig kunt volgen en waarmee je de hoogtepunten van de omgeving in ongeveer 2, 3 uur of ene hele dag kunt ontdekken.

Voordelen van het huren van een elektrische scooter bij Hop & Go Nijmegen:

  • Startlocatie midden in de stad
  • Makkelijk online te reserveren
  • Warm ontvangst in ons stadspand
  • Top materialen
  • Gratis de mooiste routes via een app
  • Mogelijkheid tot het combineren van de gaafste combi deals

Wat kan ik verwachten tijdens mijn tour?

Tijdens de tour kun je genieten van de natuurrijke omgeving rondom Nijmegen en ontdek je de highlights van de omgeving. Je krijgt een route mee via een app die je zelfstandig kunt volgen en je kunt zo lang als je wilt rondrijden. Op deze manier heb je alle tijd om te genieten van de mooie omgeving en de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. Bekijk voor onze routes zeker een het kopje routes.

Als je iets speciaals te vieren hebt, zoals een verjaardag of een vrijgezellenfeest, kunnen wij de E-Chopper versieren. Ook zijn er tal van combi-deals of groepsarrangementen. We denken graag met jullie mee.

Waar kan ik mijn e scooter ophalen:

De e scooters kun je ophalen in ons pand midden in het centrum van Nijmegen. Het adres is: van broeckhuysenstraat 28, Nijmegen.

mehr InfosJetzt buchen